Despre Aromax.ro

Aromax.ro

Misiunea noastră este de a face aromaterapia cunoscută pe scară largă cu ajutorul uleiurilor noastre esențiale de înaltă calitate.

De asemenea, misiunea noastră suplimentară este de a crea oportunitatea pentru îngrijirea pielii cu produse naturale, cu uleiuri și tehnologii inovatoare, spre deosebire de substanțele chimice care sunt predominante în lumea de azi.

Calitatea excelentă este garantată de profesionalismul experților, colegilor de cercetare și a gamei de furnizori exclusiv de încredere.

Rezultatele conținute în documentația detaliată a produsului sunt verificate și inspectate periodic și toate produsele noastre sunt autorizate oficial.

Sistemul nostru de management al calității este certificat ISO 9001: 2000. Datorită acestui fapt, ne menținem poziția de lider pe piața ungară de aromaterapie de câțiva ani și dorim, de asemenea, sa fim un etalon și să devenim un lider și pe piața din România.

Astăzi, cei interesați de domeniul aromaterapiei pot accesa o gamă largă de cunoștințe. Pe site-ul nostru, fanii remediilor naturale pot citi despre uleiurile esențiale și utilizarea lor în siguranță. În plus, vă ajutăm să folosiți produsele noastre cu sfaturi și rețete.

Mai multe Despre Aromax.ro :

FB: www.fb.com/AromaxRomania

Instagram: www.instagram.com/AromaxRomania